fbpx

LEES VERDER

Lees hier al het nieuws uit de arbeidsmarkt op het gebied van Employer Branding, Recruitment Marketing en Vacature Marketing.

ONZE DIENSTEN

Ben je klaar om het roer om te gooien en echt indruk te maken als werkgever? Ons ervaren team staat klaar om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen op het gebied van employer branding.

Of je nu behoefte hebt aan een werken-bij website die echt spreekt tot sollicitanten, visuele vacatures wilt verspreiden met een mooie jobmarketing campagne, of week in week uit zichtbaar wil zijn op social media, wij hebben de expertise en creativiteit in huis om jouw doelen te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat ZIVA voor jou kan betekenen!

werken-bij website
────────

Bekijk meer

werken-bij website

Een werken-bij website is vandaag de dag van cruciaal belang voor het aantrekken van het juiste talent. Het is jouw venster naar potentiële sollicitanten en hiermee kun je op een authentieke manier jouw bedrijfsverhaal delen en kandidaten inspireren om zich bij jouw team aan te sluiten.
Bekijk meer

VISUELE VACATURE EN JOBMARKETING
────────

Bekijk meer

VISUELE VACATURE EN JOBMARKETING

Ontsnap aan de saaie traditionele vacatures! Onze aanpak barst van het beeldmateriaal, toont jouw organisatie en collega’s in actie, laat de cultuur zien én past bij de huisstijl. Maak indruk en trek topkandidaten aan.
Bekijk meer

social media pakket
────────

Bekijk meer

social media pakket

62% van de potentiële kandidaten checkt ook de social media kanalen van de organisatie na het zien van een vacature. En zeg eens eerlijk, zien jullie social media kanalen er heel uitnodigend uit om voor jouw organisatie te werken? Waarschijnlijk niet. Zonde en tijd voor verandering! Wij onderhouden graag jouw werken-bij social media accounts.
Bekijk meer

CONTACT

KLAAR OM JOUW WERKGEVERSMERK TE LATEN STRALEN? OF HEB JE EEN VRAAG? LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP!

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag