fbpx

Werken-bij websites voor het aantrekken van top talent

Professionele Employer Branding die Indruk Maakt

Eenvoudig

Onze aanpak is eenvoudig, maar doeltreffend. Met ons innovatieve template, dat volledig aan jouw branding wordt aangepast, kunnen we snel en efficiënt een mooie werken-bij website voor jouw bedrijf neerzetten. Geen lange ontwikkeltrajecten dus! 

Betaalbaar

Door ons slimme template gebruik kunnen we de kosten aanzienlijk verlagen, zonder in te leveren op kwaliteit. Zo krijg jij een fantastische werken-bij website die indruk maakt, zonder dat het je budget uitput.

ONE-STOP-SHOP

Ons efficiënte team van experts brengt jouw werken-bij website tot leven zonder vertraging. Geen gedoe met het zoeken naar verschillende creatieve geesten. Wij zijn de one-stop-shop voor alles wat met jouw werken-bij website te maken heeft. Van pakkende foto’s tot boeiende video’s tot wervende en overtuigende webteksten… We doen het allemaal!

gedragspsychologie

Door inzichten uit de psychologie toe te passen, creëren we een werken-bij website die écht resoneert met jouw doelgroep.

lees verder

Worstel je als MKB-bedrijf met het aantrekken van gekwalificeerd personeel? Kijk je om je heen en zie je andere bedrijven met werken-bij websites en sterke employer branding, en wil je hier ook mee aan de slag, maar weet je niet waar te beginnen? Wij begrijpen volledig de uitdagingen waar je mee bezig bent. Bij ZIVA hebben we daarom een effectieve en betaalbare oplossing voor jou.

Een werken-bij website is vandaag de dag van cruciaal belang voor het aantrekken van het juiste talent. Het is jouw venster naar potentiële sollicitanten en een unieke kans om jouw bedrijfscultuur, waarden en visie te tonen. Met een boeiende werken-bij website kun je op een authentieke manier jouw bedrijfsverhaal delen en kandidaten inspireren om zich bij jouw team aan te sluiten.

Het opzetten van een werken-bij website kan een lastige taak zijn, vooral als je geen HR- of marketingafdeling hebt en beperkt budget en tijd hebt. Maar geen zorgen! Wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Stel je voor – een werken-bij website die volledig is aangepast aan de branding van jouw bedrijf en je doelgroep aanspreekt met authentieke verhalen. Geen zorgen over ontwikkelkosten, want ons bewezen template maakt het betaalbaar. Je hoeft geen maanden te wachten, want onze experts nemen het werk van A tot Z uit handen. Van professionele foto’s en video’s tot aantrekkelijke webteksten – wij hebben alles in huis om jouw unieke employer brand tot leven te brengen.

En daar stopt het niet. Bij ZIVA beschikken we niet alleen over uitgebreide HR-expertise, maar zijn we ook gespecialiseerd in Recruitment Marketing. We weten uit jarenlange ervaring dat reguliere marketing wezenlijk verschilt van Recruitment Marketing, en dat is precies waar onze kracht ligt!

Neem vandaag nog de eerste stap richting een effectieve werken-bij website voor jouw MKB-bedrijf – vraag direct een demo aan!

HOE GAAT ZIVA TE WERK?

In slechts 5 stappen kunnen we samen een werken-bij website creëren die jouw doelgroep direct aanspreekt! Hieronder leggen we beknopt uit welke stappen we zetten om dit doel te bereiken. Als je graag gedetailleerd wilt weten hoe we dit aanpakken, hoef je alleen maar een demo aan te vragen, en we delen met plezier alle informatie met jou!

STRATEGIESESSIE

De allereerste stap is om in gesprek te gaan met verschillende collega's. Zo gaan we onderzoeken wie jullie écht zijn, wat jullie uniek maakt en hoe we jullie onderscheidende werkgeversmerk verhaal naar buiten brengen.

CONTENT DAG

Op de content dag wordt alle benodigde inhoud verzameld voor de werken-bij website, waaronder teksten, afbeeldingen en video's. We zorgen ervoor dat de content aansluit bij de vooraf bepaalde strategie en dat het de cultuur en waarden van het bedrijf op een aantrekkelijke manier weergeeft.

WEBSITE VULLEN

In deze fase wordt de werken-bij website gebouwd en wordt alle verzamelde content geïntegreerd in het template.

FEEDBACK

Voordat de website live gaat, wordt er uiteraard eerst uitgebreid feedback verzameld vanuit jullie. Zijn er nog punten die jullie graag anders zien? We passen het aan!

WEBSITE LIVE

Het is tijd om de wereld te laten zien waarom jouw bedrijf een topwerkgever is! Na goedkeuring lanceren we trots jouw werken-bij website.

REFERENTIES

Auke Sijsma
Auke SijsmaDirecteur | Prisma Direct
Lees verder
"Super tevreden met ZIVA! Twee keer een goede nieuwe medewerker gevonden dankzij hun campagnes. ZIVA’s aanpak is echt persoonlijk en ze weten van aanpakken. Sophie nam al het regelwerk uit handen: eerste contact, cv's uitzoeken, administratie - dat scheelde ons een hoop tijd. Door haar deskundigheid kregen we namelijk veel reacties op de vacatures. ZIVA staat voor mij voor een persoonlijke, doortastende, deskundige aanpak en een fijne samenwerking. En dat allemaal tegen een zeer redelijke prijs. Kortom, ik kan ZIVA van harte aanbevelen als je goed personeel zoekt."
Marc van Gerrevink
Marc van GerrevinkDirecteur | Van Gerrevink
Lees verder
"Jullie hebben een leuke film over ons bedrijf en een mooie landingspagina voor deze vacature gemaakt. Daarop hebben ruim 100 kandidaten gereageerd, waaronder meerdere echt goede. We hadden echt wat te kiezen!"
Paul van Kassel
Paul van KasselInternational Sales Manager
Lees verder
"De video over FENTO en persoonlijke boodschappen van de FENTO medewerkers hebben er voor gezorgd dat ik direct al een goed beeld had bij de organisatie en de mensen. Daardoor kon ik beter bepalen of deze baan bij mij zou passen."
Henk Meijer
Henk MeijerDirecteur | PlusOV
Lees verder
"Voor mij was de combinatie van de vacaturetekst en het filmpje enthousiasmerend. De beschrijving en functie-eisen van de functie waren op een creatieve manier op een rij gezet. Dit aangevuld met het eigen verhaal van een aantal medewerkers van PlusOV in een filmpje. Door hun persoonlijke verhalen ontstond er bij mij veel meer beleving bij PlusOV, medewerkers vormen immers de organisatie. Dat wat gezegd werd door medewerkers was oprecht en lag in lijn was met de vacaturetekst. Het klopte gewoon en daarmee voor mij de start van de sollicitatie."
Vorige
Volgende

werken-bij pakket

CONTACT

KLAAR OM JOUW WERKGEVERSMERK TE LATEN STRALEN? OF HEB JE EEN VRAAG? LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP!

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag