fbpx

werf meer en betere sollicitanten

Vertel het échte verhaal met onze visuele vacatures en werf de juiste kandidaten met onze jobmarketing campagnes.

onderscheidend

Ontsnap aan de saaie traditionele vacatures! Onze aanpak barst van het beeldmateriaal, toont jouw organisatie en collega’s in actie, laat de cultuur zien én past bij de huisstijl. Maak indruk en trek topkandidaten aan.

EENVOUDIG

Ontspan en laat het werk aan ons over – echt álles! Van schitterende foto’s en boeiende video’s tot wervende, overtuigende vacatureteksten. Geen gedoe met ingewikkelde processen; wij regelen het gewoon voor jou! 

promoten

De basis is een ijzersterke visuele vacature, maar dan komt het volgende cruciale aspect: het bereiken van de juiste doelgroep. Ook hier komt onze expertise om de hoek kijken! Met onze krachtige jobmarketing campagnes bereiken we niet alleen de actief werkzoekenden, maar weten we ook de latent werkzoekenden te bereiken en te enthousiasmeren.

VINDBAAR

Wij zorgen ervoor dat jouw vacature moeiteloos wordt gevonden door de juiste doelgroep. Daarbij optimaliseren we de vacaturepagina ook voor Google for Jobs, dé vacaturebank van Google! 

LEES VERDER

Worstel je met het vinden van de juiste kandidaten? Heb je vacatures openstaan die maar niet ingevuld worden? Ben je gefrustreerd door tijdrovende en saaie vacatureteksten die niemand lijkt aan te spreken? En zelfs als je eenmaal een vacature hebt gemaakt, blijft het een uitdaging om je vacatures voldoende zichtbaarheid te geven bij de juiste doelgroep?

Geen zorgen, wij hebben de oplossing!

Met onze unieke visuele vacatures laten we jouw organisatie opvallen tussen de massa en werven we meer en betere kandidaten. Geen saaie lappen tekst meer, maar een boeiende en pakkende vacature vol met beeldmateriaal die hun aandacht vasthoudt vanaf het eerste moment.

Stel je voor: een interactieve landingspagina die een echte indruk geeft van wie jullie zijn als organisatie, hoe het is om bij jullie te werken en wat de rol inhoudt. Een vacaturevideo die potentiële kandidaten een kijkje achter de schermen biedt, collega’s die met passie vertellen over hun werk en een dag in het leven van een teamlid. Maar we stoppen daar niet – we zijn eerlijk en open, dus we benadrukken niet alleen de successen, maar ook de uitdagingen waar jullie voor staan. Geen loze beloften of verbloemde waarheden, maar een authentiek verhaal dat resoneert met de juiste kandidaten.

Nadat we de perfecte visuele vacatures hebben gecreëerd, zorgen we ervoor dat ze op de juiste plekken worden gezien. Met doelgerichte campagnes plaatsen we jouw vacatures op prominente jobboards en social media-kanalen waar de juiste kandidaten actief zijn. Hierdoor bereiken we een breed publiek en vergroten we de zichtbaarheid van jouw organisatie.

Verander jouw wervingsproces vandaag nog en ervaar de kracht van onze visuele vacatures! Vraag nu een demo aan en ontdek hoe we samen jouw wervingsdoelen kunnen overtreffen.

De voordelen

Laat meteen zien wat je de kandidaat te bieden hebt door 4 punten eruit te laten springen! 

Videobeelden van de organisatie, collega's en werkplekken

Interactief element waar de kandidaat doorheen klikt voor meer informatie over de vacature

Vacaturevideo 

Interactief element met een werkdag omschrijving

HOE GAAT ZIVA TE WERK?

In slechts 5 stappen kunnen we samen een visuele vacature en campagne creëren die jouw doelgroep direct aanspreekt! Hieronder leggen we beknopt uit welke stappen we zetten om dit doel te bereiken. Als je graag gedetailleerd wilt weten hoe we dit aanpakken, hoef je alleen maar een demo aan te vragen, en we delen met plezier alle informatie met jou!

INTAKE

We bespreken de vacature om een goed beeld te krijgen bij wie jullie zijn en wat de functie precies inhoudt.

CONTENT DAG

We komen bij jullie langs om content te maken! We interviewen en filmen de collega's, en schieten beelden van jullie hele organisatie.

VERZAMELEN

We verzamelen alle input voor de collega's aan het woord, de agenda, de facts & figures en de vacaturetekst. Dit voegen we samen met de vacaturevideo en de foto's tot de visuele vacature.

VACATURE LIVE

Tevreden? Let's go live! Met alle content kunnen jullie nu zelf of via ons een unieke online wervingscampagnes maken om de vacature onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Laat die goede sollicitanten maar komen!

SOLLICITATIES

De sollicitanten komen binnen in jullie inbox. Vanaf hier pakken jullie dan ook het contact op met de binnengekomen sollicitanten.

REFERENTIES

Auke Sijsma
Auke SijsmaDirecteur | Prisma Direct
Lees verder
"Super tevreden met ZIVA! Twee keer een goede nieuwe medewerker gevonden dankzij hun campagnes. ZIVA’s aanpak is echt persoonlijk en ze weten van aanpakken. Sophie nam al het regelwerk uit handen: eerste contact, cv's uitzoeken, administratie - dat scheelde ons een hoop tijd. Door haar deskundigheid kregen we namelijk veel reacties op de vacatures. ZIVA staat voor mij voor een persoonlijke, doortastende, deskundige aanpak en een fijne samenwerking. En dat allemaal tegen een zeer redelijke prijs. Kortom, ik kan ZIVA van harte aanbevelen als je goed personeel zoekt."
Marc van Gerrevink
Marc van Gerrevink Directeur | Van Gerrevink
Lees verder
"Jullie hebben een leuke film over ons bedrijf en een mooie landingspagina voor deze vacature gemaakt. Daarop hebben ruim 100 kandidaten gereageerd, waaronder meerdere echt goede. We hadden echt wat te kiezen!"
Paul van Kassel
Paul van KasselInternational Sales Manager
Lees verder
"De video over FENTO en persoonlijke boodschappen van de FENTO medewerkers hebben er voor gezorgd dat ik direct al een goed beeld had bij de organisatie en de mensen. Daardoor kon ik beter bepalen of deze baan bij mij zou passen."
HENK MEIJER
HENK MEIJERDirecteur | PlusOV
Lees verder
"Voor mij was de combinatie van de vacaturetekst en het filmpje enthousiasmerend. De beschrijving en functie-eisen van de functie waren op een creatieve manier op een rij gezet. Dit aangevuld met het eigen verhaal van een aantal medewerkers van PlusOV in een filmpje. Door hun persoonlijke verhalen ontstond er bij mij veel meer beleving bij PlusOV, medewerkers vormen immers de organisatie. Dat wat gezegd werd door medewerkers was oprecht en lag in lijn was met de vacaturetekst. Het klopte gewoon en daarmee voor mij de start van de sollicitatie."
Vorige
Volgende

VISUELE VACATURE

VISUELE VACATURE + JOBMARKETING

CONTACT

KLAAR OM JOUW WERKGEVERSMERK TE LATEN STRALEN? OF HEB JE EEN VRAAG? LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP!

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag