fbpx

het verhaal achter ziva

Onze missie: authentieke, eerlijke werkgeversmerken creëren die het juiste talent aantrekken.

ONTSTAAN VAN ZIVA

Welkom bij ZIVA, waar we MKB-bedrijven ondersteunen om hun werkgeversmerk te laten stralen! Ik ben Sophie Post, de trotse founder van ZIVA. Een aantal jaar geleden stond ik aan de start van mijn carrière, gewapend met een diploma in de Arbeids- en Organisatiepsychologie. Een passie die door mijn familie van psychologen in mijn bloed zit. De fascinatie voor menselijk gedrag heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld.

Na mijn studie koos ik echter voor een andere weg en rolde ik het marketingvak in – Recruitment Marketing om specifiek te zijn. Een mooie combinatie van twee werelden waar ik blij van word. Het menselijke van recruitment en het creatieve van marketing.

Tijdens mijn bezoeken aan verschillende bedrijven voor de werving viel het me op dat veel mooie organisaties zich niet echt laten zien. Een traditionele vacaturetekst kan de ware essentie van een bedrijf niet volledig overbrengen. Ik wilde het anders doen, en zo ontstonden onze visuele vacatures: landingspagina’s vol met beeldmateriaal, vacaturevideo’s, foto’s, en werkdagagenda’s. En met succes!

Maar ik wilde verder gaan. Employer Branding is waar echt mijn interesse ligt en dit gaat verder dan een tijdelijke vacature campagne. Een sterk Employer Brand bouwt zich op door consistent aanwezig te zijn en te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Dit bracht me tot het idee om werken-bij websites te ontwikkelen en social media pakketten aan te bieden.

En waarom dan specifiek voor het MKB? Ik vind dit simpelweg de leukste organisaties om voor te werken. Ze hebben hun eigen unieke uitdagingen, zoals het ontbreken van een HR- of marketingafdeling of de noodzaak om bruggen te slaan tussen beide disciplines. Met mijn kennis van beide werelden, zie ik het als mijn missie om deze verbinding te maken.

Bij ZIVA draait het om het vertellen van het echte verhaal van jouw organisatie. We creëren authentieke verhalen die de kern van jouw bedrijfscultuur en waarden overbrengen. Sollicitanten moeten echt een gevoel krijgen hoe het is om bij jou te werken. Dat betekent dat we niet alleen de voordelen en mogelijkheden benadrukken, maar ook de menselijke kant laten zien – inclusief uitdagingen en groeimogelijkheden. Want ik geloof er sterk in dat eerlijkheid en authenticiteit de basis vormen van een sterk employer brand.

Samen laten we jouw bedrijf stralen en inspireren we talent om zich bij jou aan te sluiten. Welkom bij ZIVA!

CONTACT

KLAAR OM JOUW WERKGEVERSMERK TE LATEN STRALEN? OF HEB JE EEN VRAAG? LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP!

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag