fbpx

Keus Schoonmaak

Keus Schoonmaak in Apeldoorn was op zoek naar nieuwe Rayonleiders om hun teams te leiden! Ondanks diverse eerdere wervingsinspanningen, bleek het aantrekken van nieuwe collega’s een uitdaging. Wij hebben ons ingezet om hen te ondersteunen door een aantrekkelijke visuele vacature te creëren, compleet met een wervende video en een doelgerichte campagne op verschillende jobboards en sociale mediakanalen. Hieronder vind je een kijkje in hoe dat eruitzag, evenals de resultaten van onze campagne!

Content

Inmiddels zijn onze visuele vacatures helemaal in een nieuw jasje gestoken, maar voor Keus Schoonmaak gebruikten we nog het oude template. We vulden deze met alle foto’s, vacaturevideo, facts & figures, werkdag agenda en noem maar op. 

Campagne

Met de content hebben we een campagne gedraaid op verschillende jobboards en op verschillende social media kanalen.

Teaser

De vacaturevideo is altijd wat langer (2 – 3 minuten) en is te vinden op de visuele vacaturepagina zelf. Hier komen mensen op die al meer interesse hebben en dus ook meer behoefte hebben aan extra informatie. Op social media is dit een ander verhaal! Daar zijn mensen snel afgeleid en scrollen snel door. Hiervoor hebben we dus een kortere video om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten en ze hiermee door te sturen naar de visuele vacature. 

Resultaat

We hebben met de campagne een mooi resultaat kunnen behalen! In totaal hebben er via social media 136 kandidaten hun gegevens achter gelaten. Daarnaast zijn er via de andre kanalen 30 sollicitanten binnengekomen en hebben we in totaal 112.197 weergaven behaald. 

0
Weergaven
0
Leads
Sollicitanten

Hulp nodig bij het invullen van jouw vacatures?

LEES VERDER

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag