fbpx

Werken-bij social media

Iedere week zichtbaar met jouw werkgeversmerk bij jouw doelgroep - wij regelen het voor je!

Trek toptalent aan

Een speciaal social media-account dat zich helemaal focust op het reilen en zeilen binnen jouw bedrijf! Laat zien wie je bent, waar je voor staat en hoe te gek je werkomgeving en bedrijfscultuur is. Resultaat? Een fantastisch werkgeversimago en toptalent dat voor de deur staat te trappelen! 

community building

Social media is dé plek voor het bouwen aan een community! Je bouwt aan een gemeenschap geïnteresseerden kandidaten die regelmatig met je bedrijf in aanraking komen, wat weer leidt tot met betrokkenheid bij je vacatures en je bedrijf.

Verlaag recruitment kosten

Bij traditionele wervingskanalen kunnen de kosten flink oplopen. Met je eigen werken-bij social media account kun je effectief en tegen lagere kosten een breed publiek bereiken die al geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf. 

authentiek

Op Social Media kun je op een laagdrempelige en authentieke manier echt laten zien hoe het is om bij jouw bedrijf te werken. En laat dat precies zijn wat werknemers graag willen! Schep realistische verwachtingen en voorkom teleurstellingen. 

LEES VERDER

62% van de potentiële kandidaten checkt ook de social media kanalen van de organisatie na het zien van een vacature. Dat zijn dus behoorlijk wat mensen. En zeg eens eerlijk, zien jullie social media kanalen er heel uitnodigend uit om voor jouw organisatie te werken? Krijg je echt een gevoel bij jullie bedrijscultuur? Of stralen jullie socials met een paar verouderde posts over de producten/diensten die je verkoopt? Zonde en tijd voor verandering! 

Wij onderhouden graag jouw werken-bij social media. We maken een apart social media account aan op Instagram, Facebook en/of LinkedIn om alle werken-bij content te delen. We delen verschillende typen content van video, tot foto’s, teamuitjes, evenementen, collega’s aan het woord en ga zo door. Op deze manier zorgen we ervoor dat je week in week uit zichtbaar bent op social media bij potentiële kandidaten. Samen zetten we jouw bedrijfscultuur om in authentieke en aansprekende content. 

Interesse? Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij contact op om de opties te bespreken. 

De voordelen

Werken-bij social media uitbesteden ZIVA employer branding

Interactief informatie delen

Werken-bij video

Jobmarketing

 

HOE GAAT ZIVA TE WERK?

In slechts 4 stappen zetten we jouw werkgeversmerk in de markt via social media. Hieronder leggen we beknopt uit welke stappen we zetten om dit doel te bereiken. Als je graag gedetailleerd wilt weten hoe we dit aanpakken, hoef je alleen maar een demo aan te vragen, en we delen met plezier alle informatie met jou!

INTAKE & STRATEGIE

Iedere organisatie is uniek en daarom onze aanpak ook. We nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen, praten met collega's om de kern van jullie organisatie boven te krijgen. Deze inzichten vormen de bouwstenen van een strategie die speciaal voor jullie bedrijf is ontworpen.

CONTENT

Maak je klaar voor een maandelijkse dosis sprankelende content! Één keer per maand komen we langs en maken we verschillende typen content passend bij jullie doelgroep.

FEEDBACK

Voordat de content online komt is er uiteraard ruimte voor feedback. Willen jullie graag nog iets aanpassen? Geen probleem!

ONLINE

Tijd om de content te laten schitteren en online te plaatsen! Wij verspreiden de content over de verschillende platformen.

REFERENTIES

Marc van Gerrevink
Marc van Gerrevink Directeur | Van Gerrevink
Lees verder
"Jullie hebben een leuke film over ons bedrijf en een mooie landingspagina voor deze vacature gemaakt. Daarop hebben ruim 100 kandidaten gereageerd, waaronder meerdere echt goede. We hadden echt wat te kiezen!"
Paul van Kassel
Paul van KasselInternational Sales Manager
Lees verder
"De video over FENTO en persoonlijke boodschappen van de FENTO medewerkers hebben er voor gezorgd dat ik direct al een goed beeld had bij de organisatie en de mensen. Daardoor kon ik beter bepalen of deze baan bij mij zou passen."
HENK MEIJER
HENK MEIJERDirecteur | PlusOV
Lees verder
"Voor mij was de combinatie van de vacaturetekst en het filmpje enthousiasmerend. De beschrijving en functie-eisen van de functie waren op een creatieve manier op een rij gezet. Dit aangevuld met het eigen verhaal van een aantal medewerkers van PlusOV in een filmpje. Door hun persoonlijke verhalen ontstond er bij mij veel meer beleving bij PlusOV, medewerkers vormen immers de organisatie. Dat wat gezegd werd door medewerkers was oprecht en lag in lijn was met de vacaturetekst. Het klopte gewoon en daarmee voor mij de start van de sollicitatie."
Vorige
Volgende

VISUELE VACATURE

VISUELE VACATURE + JOBMARKETING

CONTACT

KLAAR OM JOUW WERKGEVERSMERK TE LATEN STRALEN via social media? OF HEB JE EEN VRAAG? LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP!

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag