fbpx

Spelberg

Succesvolle werving voor Spelsberg!

Spelsberg klopte bij LEV HR-Professionals aan voor de werving van een nieuwe Accountmanager Buitendienst. Wij mochten hiervoor een mooie visuele vacature maken met een vacaturevideo en bijpassende campagne op verschillende jobboards en social media kanalen. 

Content

Inmiddels zijn onze visuele vacatures helemaal in een nieuw jasje gestoken, maar voor Spelsberg gebruikte we nog het oude template. We vulden deze met alle foto’s, vacaturevideo, facts & figures, werkdag agenda en noem maar op.

Campagne

Met de content hebben we een campagne gedraaid op verschillende jobboards en op verschillende social media kanalen. We maken gebruik van verschillende teksten, afbeeldingen en video’s en testen hiermee om te kijken wat de doelgroep het beste aanspreekt en optimaliseren dit.

Teaser

De vacaturevideo is altijd wat langer (2 – 3 minuten) en is te vinden op de visuele vacaturepagina zelf. Hier komen mensen op die al meer interesse hebben en dus ook meer behoefte hebben aan extra informatie. Op social media is dit een ander verhaal! Daar zijn mensen snel afgeleid en scrollen snel door. Hiervoor hebben we dus een kortere video om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten en ze hiermee door te sturen naar de visuele vacature. 

Resultaat

We hebben met de campagne een mooi resultaat kunnen behalen! In totaal hebben er 78 sollicitanten gereageerd op deze vacature en heeft LEV HR-Professionals met meer dan 35 kandidaten hiervan sollicitatiegesprekken gevoerd en is de nieuwe Accountmanager Buitendienst gevonden!

0
Sollicitanten
0 +
Sollicitatiegesprekken
2000
Weergaven

Hulp nodig bij het invullen van jouw vacatures?

LEES VERDER

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag