fbpx

Berdal

Drie succesvolle wervingen voor Berdal in Almelo!

Berdal groeit hard en zij zochten dan ook verschillende nieuwe collega’s om het team te versterken. Hiervoor klopten zij aan bij LEV HR-Professionals om de werving voor een Manager Finance & IT, Directie-Assistent en HR-Manager op zich te nemen. Drie leuke vacatures en wij mochten hiervoor een aantal mooie visuele vacatures maken met een vacaturevideo met bijpassende campagnes op verschillende jobboards en social media kanalen. Check hieronder hoe dat eruitzag!

Content

Inmiddels zijn onze visuele vacatures helemaal in een nieuw jasje gestoken, maar voor Berdal gebruikten we nog het oude template. We vulden deze met alle foto’s, vacaturevideo, facts & figures, werkdag agenda en noem maar op. Zie hiernaast voor een sfeerimpressie!

Campagne

We hebben een marketingcampagne uitgevoerd via diverse jobboards en diverse social media platforms. We experimenteerden met verschillende teksten, afbeeldingen en video’s om te bepalen welke het meest aantrekkelijk zijn voor de doelgroep, en hebben deze voortdurend geoptimaliseerd.

Teaser

De vacaturevideo is altijd wat langer (2 – 3 minuten) en is te vinden op de visuele vacaturepagina zelf. Hier komen mensen op die al meer interesse hebben en dus ook meer behoefte hebben aan extra informatie. Op social media is dit een ander verhaal! Daar zijn mensen snel afgeleid en scrollen snel door. Hiervoor hebben we dus een kortere video om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten en ze hiermee door te sturen naar de visuele vacature. Check hiernaast de teaser van de Directie-Assistent!

Hulp nodig bij het invullen van jouw vacatures?

LEES VERDER

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag