fbpx

Dks logistic service

Arbeidsmarktcampagne werving Chauffeurs: Een succesverhaal met meer dan 100 sollicitanten!

DKS Logistic Service uit Apeldoorn stond voor een uitdaging: het vinden van vrachtwagenchauffeurs. Na enkele samenwerkingen met andere bureaus zonder gewenst resultaat, besloten ze het roer om te gooien en klopten ze aan bij ZIVA. En met succes!

Voor DKS hebben wij een vacaturevideo geproduceerd, social media teasers gemaakt, een aantrekkelijke visuele vacature ontworpen, en een effectieve jobmarketingcampagne gelanceerd op social media en diverse jobboards. Benieuwd naar hoe wij dit hebben aangepakt en welke resultaten we hebben behaald? Lees dan snel verder!

Content

Om het unieke verhaal van DKS scherp in beeld te brengen, hebben we verschillende collega’s uit de organisatie geïnterviewd. Hun inspirerende verhalen en inzichten vormden de basis voor onze content. Op 1 maart was het eindelijk zover! Met volle energie zijn we langsgegaan om alle content voor de vacaturevideo en de pakkende social media teasers op te nemen. Het resultaat? Authentieke en boeiende content die precies weergeeft waar DKS voor staat. 

 

Weten hoe zo’n content dag eruitziet? Check de video! 

Paul Dalm
Paul DalmDirecteur | DKS Logistic Service
Lees verder
"ZIVA heeft ons enorm geholpen met hun arbeidsmarktcampagne voor Chauffeurs. Dankzij hun snelle en persoonlijke aanpak ontvingen we meer dan 100 reacties en hebben we 3 nieuwe chauffeurs aangenomen. De door ZIVA gecreëerde content weerspiegelt precies wie wij zijn. Door hun effectieve inzet van social media en jobboards was de campagne zeer succesvol. Bovendien hebben we kosten bespaard vergeleken met eerdere bureaus die niet het gewenste resultaat opleverden. Ik beveel ZIVA van harte aan voor iedereen die een recruitmentpartner zoekt die echt meedenkt en vacatures snel en effectief invult."

Visuele vacature

Met alle content maakten we een visuele vacaturepagina waarmee we laten zien wie DKS écht is en waarom jij als Chauffeur daar wil werken. Denk aan foto’s, video, collega’s aan het woord en nog veel meer! 

Bekijk de visuele vacature voor DKS: Vrachtwagen Chauffeur (C)

Campagne

We hebben een marketingcampagne uitgevoerd via diverse jobboards en diverse social media platforms. We experimenteerden met verschillende teksten, afbeeldingen en video’s om te bepalen welke het meest aantrekkelijk zijn voor de doelgroep, en hebben deze voortdurend geoptimaliseerd.

Teaser

De vacaturevideo is altijd wat langer (1,5/2 minuten) en is te vinden op de visuele vacaturepagina zelf. Hier komen mensen op die al meer interesse hebben en dus ook meer behoefte hebben aan extra informatie. Op social media is dit een ander verhaal! Daar zijn mensen snel afgeleid en scrollen snel door. Hiervoor hebben we drie korte video’s gemaakt om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten en ze hiermee door te sturen naar de visuele vacature. Check hiernaast één van de teasers.

Resultaat

We hebben met de campagne een mooi resultaat kunnen behalen! In totaal is de advertentie maar liefst 152.199 keer bekeken en hebben 132 kandidaten gereageerd. Inmiddels zijn 3 van deze kandidaten al aan de slag gegaan bij DKS Logistic Service!

0
Weergaven
0
Sollicitanten
0
Nieuwe chauffeurs

Hulp nodig bij het invullen van jouw vacatures?

LEES VERDER

VRAAG EEN DEMO AAN

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag