fbpx

Wat maakt Spelsberg zo aantrekkelijk om voor te werken?

Een hoge mate van kwaliteit. Zowel kwaliteit in het product, de diensten aan de klant en de werkomgeving. Daarnaast werk je voor een organisatie die landelijk werkt en tot haar klanten de top van de Nederlandse markt mag rekenen.

Hoe omschrijf je de werksfeer?

Spelsberg heeft een informele werksfeer waar het familiegevoel merkbaar is. Je bent geen nummer. Collega’s proberen elkaar te ondersteunen en elkaars werk over te nemen indien dat nodig is. Iedereen heeft een grote rol in het succes van de onderneming.

Waar moet je tegen kunnen?

Geen dag is het zelfde. Er is veel dynamiek, dus er is altijd iets wat de aandacht opeist. Je bent onderdeel van een klein team met een professionele aanpak. Werken bij Spelsberg vraagt om een hoge mate van zelfstandigheid binnen aangegeven kaders.

Waar ben je trots op dat je hebt bereikt binnen Spelsberg?

Voor mij persoonlijk dat er een dochterorganisatie in 20 jaar is opgebouwd die qua professionaliteit op gelijke hoogte staat als de moederorganisatie. Met daaruit voortvloeiend het resultaat dat de Nederlandse dochterorganisatie de best presterende dochteronderneming van het concern is.

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag