fbpx

Wat maakt werken bij Spelsberg zo aantrekkelijk?

Spelsberg B.V. voelt als een familiebedrijf zonder dat er sprake is van een echt familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen. Geen dag is het zelfde bij Spelsberg. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Met een team dat altijd voor je klaar staat om kennis en ervaring met je te delen.

Hoe omschrijf je de werksfeer?

De informele sfeer voert de boventoon. Iedereen wil graag met elkaar maar ook voor elkaar werken. Wij zijn niet alleen bezig met bevoegdheden en afdelingsgrenzen. Iedereen draagt verantwoordelijkheid. En je merkt dat alle medewerkers met elkaar de doelen willen en gaan bereiken die gesteld worden. Samen creatieve oplossingen vinden en die passie is aanstekelijk. Het team is er voor iedereen en samen komen we heel erg ver. Dit voel je binnen de organisatie en geeft enorm veel positieve energie. Deze ‘passie is uniek en draagt bij aan zowel collectieve als persoonlijke groei en prestaties.

Waar moet je tegen kunnen?

Bij Spelsberg is het nooit saai. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen. De gedrevenheid van het team is aanstekelijk maar zorgt ook voor prestatiedrang. Door de hoge mate van vrijheid vraagt werken bij Spelsberg ook een hoge mate van zelfstandigheid. Met veel afwisselingen en een dosis humor maken we er elke dag weer een mooie dag van!

Waar ben je trots op?

We hebben vaak gezegd dat we te groot zijn voor het servet maar te klein voor het tafellaken. Op de één of andere manier blijft dit een gegeven. Maar als je terugkijkt naar alle overwinningen die we behaald hebben, kijk ik met trots terug. Misschien ben ik wel het meest trots op het feit dat we met een klein team grootse projecten neerzetten. Elk jaar is er wel iets wat ons lijstje langer maakt.

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag