fbpx

Hoe omschrijf je de werksfeer bij FENTO?

Bij FENTO werken we met een klein team met korte lijntjes waarbij iedereen vriendelijk en respectvol met elkaar omgaat, maar waar ook ruimte is voor een dolletje.

Wat maakt werken bij FENTO zo aantrekkelijk?

Het leuke aan het werken bij FENTO is dat het bedrijf zich in een mooie positie bevindt in de markt, we zijn marktleider op het gebied van kniebescherming in de BENELUX met een zeer tevreden gebruikerspool. Omdat we in de Scale-up fase zitten, heb je meer invloed binnen het bedrijf dan bij een grote organisatie – zo zie je direct resultaat van je harde werk, wat veel voldoening geeft. Daarnaast krijg je bij FENTO veel verantwoordelijkheid over je eigen expertise, waarbij er geen top-down beslissingen gemaakt worden, maar je zelf in controle bent.  

Waar moet je tegen kunnen binnen FENTO?

Omdat FENTO een kleine organisatie is wordt er vaak snel geschakeld, waarbij duidelijkheid en een goede mentaliteit belangrijk zijn voor een soepele gang van zaken. Ook wordt er goed gekeken naar persoonlijke ontwikkeling, dus een goede zelfreflectie is iets wat zeker goed van pas komt.

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag