fbpx

Keus Schoonmaak

Wij werken met veel plezier én een brede glimlach op ons gezicht. Want schoon maakt gelukkig!

WERKEN BIJ Keus schoonmaak

Keus Schoonmaak is in 1992 opgericht en uitgegroeid tot een groot regionaal familiebedrijf in de schoonmaakbranche. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn en met vestigingen in Zwolle, Hengelo en Velp verzorgen meer dan 500 enthousiaste en gedreven collega’s onze schoonmaakdiensten op diverse locaties.

Onze werkwijze is glashelder! Met persoonlijke aandacht, specialisme en met heel veel passie en plezier realiseren wij een schone (werk)omgeving binnen het zakenleven, wooncomplexen en het onderwijs. Binnen ons bedrijf is gelukkig zijn de basis. Want geluk dat vermenigvuldigt zich, wanneer je het deelt. We zijn een moderne en mensgerichte organisatie en hanteren nog steeds traditionele normen en waarden. We zijn eerlijk, duidelijk en winden er geen schoonmaakdoekjes om. Je weet wat je aan ons hebt. En niet geheel onbelangrijk , afspraak is afspraak. Daar mag je ons altijd aan houden!

CULTUUR KEUS SCHOONMAAK

Wij investeren in werkgeluk. Omdat we het belangrijk vinden én omdat het leidt tot resultaat! Want onderzoek wijst uit dat gelukkige medewerkers minder vaak ziek zijn, kwaliteit leveren en zich langer aan een werkgever verbinden. Daarnaast is de productiviteit van gelukkige medewerkers hoger. Maar werkgeluk krijg je niet cadeau. Dat is hard werken! Daarom hanteren wij bij Keus Schoonmaak een geluksbeleid. Hierin stellen we onze medewerkers centraal. We kijken naar specifieke talenten, wensen en ontwikkeling.

G

We stimuleren groei

G

We stimuleren groei

E

We evalueren

E

We evalueren

L

We leren en lachen iedere dag

L

We leren en lachen iedere dag

U

We proberen uit 

U

We proberen uit 

K

We pakken pansen en kennen elkaar door- en-door 

K

We pakken pansen en kennen elkaar door- en-door 

VACATURES BIJ KEUS SCHOONMAAK

Operationeel Manager

Keus Schoonmaak | Apeldoorn | Max. €4.000 per periode 4 wkn | 38 uur

SOLLICITEER DIRECT

Neem contact op met ZIVA employer branding

Stel je vraag